Conceptul de Lifestyle Design a fost creeat in scopul de a oferi solutii personalizate, inovatoare, care sa transforme fiecare spatiu intr-un univers unic, autentic, in acord perfect cu personalitatea beneficiarilor.

Indiferent de natura spatiului pe care doriti sa il amenajati, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti ce va ofera solutii complete de consultanta,design, instalatii si montaj. Pentru marea majoritate construirea unei case, finisarea unui apartament, renovarea unui spatiu comercial, amenajarea unei gradini sau instalarea unui acvariu pot fi considerate activitati ce provoaca angoase sau stres. De unde cumparam materialele, ce fel de specialisti angajam, ce cromatica vom alege, care este stilul de amenajare care se preteaza cel mai bine spatiului, care este costul final al lucrarii? Stabilirea pasilor, coordonarea activitatilor, alocarea bugetului si sincronizarea lucrarilor sunt capitole esentiale in procesul amenajare a unui spatiu si pot fi realizate numai prin punctualitate, profesionalism si creativitate.

Oferta noastra cuprinde servicii complete de amenajare incepand cu consultanta in arhitectura si design si continuand cu executie instalatii electrice, executie instalatii sanitare si termice, zugraveli, tencuieli, placari ceramice (gresie, faianta, mozaic, marmura, travertin) montaj rigips (gipscarton), tencuieli decorative, montaj tapet, montaj parchet (laminat, stratificat, masiv), montaj linoleum, montaj mocheta, mobila la comanda, curatenie profesionala.

Pentru a obtine o cotatie estimativa de pret pentru amenajarile interioare ale casei dumneavoastra este suficient sa trimiteti un plan cotat (puteti trimite planul cadastral pe care l-ati primit la achizitionarea casei sau puteti face o schita de mana in care sa notati lungimea si latimea fiecarei camere si sa schitati ferestrele si usile).

Atasati si o lista cu lucrarile pe care le doriti in noua dumneavoastra locuinta. Daca puteti face si 2-3 poze ale spatiului, acestea ne-ar fi utile pentru a stabili situatia actuala a locatiei si pentru a sugera eventual anumite lucrari suplimentare (decopertare, izolatie, consolidare etc.)