Servicii de finisaje

Va punem la dispozitie toate serviciile necesare amenajarii profesioniste a oricarui tip de spatiu: zugraveli, tencuieli, placari ceramice (gresie, faianta, mozaic, marmura, travertin), montaj rigips (gips-carton), tencuieli decorative, montaj tapet, montaj parchet (laminat, stratificat, masiv), montaj linoleum, montaj mocheta etc.

Pentru partea de zidarie, specialistii nostri va pot efectua lucrari din cele mai variate, de la demolarea, construirea, consolidarea sau repararea unui perete pana la compartimentarea cu rigips (gips-carton) a oricarei suprafete din spatiul dumneavoastra.

Ca parti componente a acestei etape de amenajare vom specifica indreptatul, tencuitul, gletuitul, slefuitul si finisajul peretilor (vopsea lavabila, tapet, stucaturi). Prin folosirea rigipsului pot fi obtinute avantaje relevante din punct de vedere al costului de executie, al timpului de finalizare, al calitatii lucrarii si al varietatii arhitecturale.

Specialistii nostri pot confectiona din rigips forme si compartimentari diverse, ideale din punct de vedere al functionalitatii, confortului termic si fonic, pornind de la pereti despartitori pana la arcade, scafe si placari ale mansardelor.